Pepijn van der Linden Wine Consultancy

Het was op de hotelschool, tijdens mijn lessen drankenleer, dat ik voor 100% zeker wist dat ik ‘de wereld van wijn’ wilde gaan ontdekken. Mijn docent destijds, kon er met zoveel passie en gevoel over vertellen, dat ik gelijk verkocht was. Hij was Register Vinoloog aan de Wijnacademie en heb er toen mijn doel van gemaakt dit ook te bereiken; dus werd dit vanaf dat moment óók míjn doel!

4 jaar later heb ik bij de WTOL Academy het SVH 4 Vinologen examen afgelegd enmocht mijzelf daarna belonen met de titel SVH Register Vinoloog/Sommelier rVS®

Mijn wijndocent is altijd in mijn hoofd blijven zitten en ik wilde niets liever dan -net zoals hij dat zo goed kon-, interesse en enthousiasme opwekken bij iedereen die daarvoor open staat. Wel op mijn eigen manier door middel van lesgeven, proeverijen organiseren en advies geven; mensen op ontdekkingsreis meenemen door de wereld van wijn.

En met dit idee is ‘Pepijn van der Linden Wine Consultancy’ geboren.

  • Student WTOL-Academy

    "De lessen van Pepijn hebben me enorm geholpen in mijn voorbereiding op het vinologenexamen. Hij had snel door welke onderdelen nog aandacht nodig hadden en heeft de training daar op aangepast. Door zijn brede kennis van de wijnwereld en wijn & spijs combinaties had hij altijd een antwoord als ik er even niet uitkwam. Een aanrader!"

    Student WTOL-Academy
  • Alexander Enthoven

    "Pepijn heeft voor de 60e verjaardag een wijnproeverij verzorgd met bijpassende hapjes. In de proeverij zat een leuk spelelement met wijnen uit de 'oude wereld' en 'nieuwe wereld'. De gasten inclusief mijzelf waren lovend over uitgezochte wijnen en manier waarop ze gepresenteerd werden. Heerlijke avond!"

    Alexander Enthoven